O podjetju 2018-02-23T13:31:49+00:00

O podjetju

Blagovna znamka OFENTAU vam nudi odlične rešitve za izvedbo kovinskega nadstreška, kovinskih stopnic, teras, kovinskih hal, dvorišnih ograj in vrat ter raznih ključavničarskih del. Trudimo se biti zanesljiv partner od svetovanja, ideje, razvoja, načrtovanja do izvedbe. Naš krog delovanja je Slovenija in sosednje države.

Strokovno svetovanje v našem podjetju je na prvem mestu. Pomagamo vam pri uresničitvi vaših želja. Prisluhnemo vašim idejam, predstavimo vam svoje rešitve in tako skupaj zasnujemo izdelek, ki bo ustrezal vašim potrebam in pričakovanju. Za vse to imamo strokovno usposobljeno ekipo, ki bo pri skupnem načrtovanju upoštevala tako vaše želje kot tudi tehnične lastnosti in zmožnosti.

Cilj nam je obdržati tudi finančno sposobnost. Zadovoljiti najprej vse naše stranke in tudi vse dobavitelje in podizvajalce. Poslovni krog mora biti zaključen in vsi moramo biti zadovoljni.

Podjetje Ofentau je z večletnimi izkušnjami pravi partner pri izbiri gospodarske ali hobi specialne prikolice. Z lastnim znanjem, razvojem in inovativnim pristopom  smo si ustvarili mrežo zanesljivih in najbolj kvalitetnih proizvajalcev iz Nemčije in Avstrije. Veliko število zadovoljnih strank že prevaža  tovor z našimi prikolicami po naših cestah, postanite to tudi vi.

Kontakt

Pokličite::040 213 413
info@ofentau.si
Ime in priimek:
E-pošta:
Telefon: