KOVINSKI AVTOMOBILSKI NADSTREŠEK KLASIK

KONSTRUKCIJA: Osnova je iz jeklene konstrukcije, ki je vroče pocinkana.

STREHA: Streha nadstreška je iz trapezne pločevine, ki je obdana s filcem. Slednje nudi strehi proti-kondenzacijsko funkcijo, kar pomeni da pod nadstreškom ne kaplja. Stranke pa se v večini primerov odločijo za nadgradnjo v streho iz izolacijskih panelov. Funkcija kvalitetnih izolacijskih panelov je, da se prostor pod nadstreškom poleti ne pregreva in streha ne kondenzira (ter posledično iz nje kaplja). Zaradi spodnje pločevine bele barve pa bo prostor ostal svetel, medtem ko zgornja pločevina, z debelino 0,6 mm omogoča pohodno streho.
V osnovi je oblika strehe enokapnica z minimalnim padcem. Za izvedbo avtomobilskih nadstreškov klasik se uporablja krovske obrobe debeline 0,6 mm, ki so minimalno vidne, žleb pa je kvadratne oblike.

Seveda pa so ključne vaše želje zato je večino naših konstrukcij po meri. Zaradi tega se lahko tudi v KLASIK implementira določene elemente nadstreška EKSKLUZIV ali ATIKA.

Poleg navedenega se lahko doda tudi dodatne ALUMINIJASTE LETVICE, ki nudijo dodatno zasebnost in zaščito pred vetrom in LED TRAKOVE za osvetlitev.

  • Odlična odpornost na zunanje vplive
  • Brez kondenza
  • Jeklena konstrukcija po meri
  • Alu obrobe, žleb, odtok, snegobran
  • Antikorozijska zaščita z vročim cinkanjem

GALERIJA