KOVINSKI NADSTREŠKI ZA TERASE ATIKA

Nadstrešek Atika je naš zmagovalni nadstrešek, ki združuje kombinacijo jeklene konstrukcije z estetiko aluminija. Slednji poskrbi za dovršen izgled, kovina pa za statično močnejši izdelek, tako da prevzamemo najboljše lastnosti obeh materialov in jih združimo.

KONSTRUKCIJA: Osnova je iz jeklene konstrukcije, ki je po vročem cinkanju še spolirana in nato prašno barvana. Ta posebna tehnika konstrukciji nudi zaščito in skrbi da je obstojna tudi do 30 let!

STREHA: Streha je iz izolacijskih panelov, ki poskrbijo, da se prostor pod nadstreškom poleti ne pregreva in streha ne kondenzira (in posledično kaplja). Da je streha še bolj vizualno privlačna je v izvedbi ATIKA oblečena z aluminijasto pločevino debeline 2 mm in višine 300-450 mm, ki skrije padec na strehi in daje izgled ravne strehe oziroma kocke. Nevidno vijačenje in integriran žleb, ki sta uporabljena v izvedbi ATIKA poskrbita, da je navzven popolnoma gladka površina, kar daje videz estetske dovršenosti.

Da pa je preživljanje prostega časa pod nadstreški EKSKLUZIV bolj prijetno, pa se lahko doda tudi ALUMINIJASTE LETVICE, ki poskrbijo za protivetrno zaščito in povečajo zasebnost in LED TRAKOVE za osvetlitev, ki poskrbijo, da je druženje prijetno tudi v večernem času.

  • Individualne rešitve za vsak projekt
  • Konstrukcije po različnih merah (prilagojeno vsakemu kupcu)
  • Izgled ravne strehe – kubusa, kocke
  • Padec strehe znotraj atike (skrit)
  • Skrit žleb, odtok viden
  • Skrito vijačenje (gladek izgled)

GALERIJA