O podjetju 2021-06-11T10:59:22+00:00

O podjetju

Blagovna znamka OFENTAU vam nudi odlične rešitve za izvedbo kovinskega nadstreška, kovinskih stopnic, teras, kovinskih hal ter raznih ključavničarskih del. Smo zanesljiv partner in se trudimo od svetovanja, ideje, razvoja, načrtovanja do izvedbe. Naš krog delovanja je Slovenija in sosednje države.

Strokovno svetovanje v našem podjetju je na prvem mestu. Pomagamo vam pri uresničitvi vaših želja. Prisluhnemo vašim idejam, predstavimo vam svoje rešitve in tako skupaj zasnujemo izdelek, ki bo ustrezal vašim potrebam in pričakovanju. Za vse to imamo strokovno usposobljeno ekipo, ki bo pri skupnem načrtovanju upoštevala tako vaše želje kot tudi tehnične lastnosti in zmožnosti.

Podjetje Ofentau je z večletnimi izkušnjami pravi partner pri izbiri gospodarske ali hobi specialne prikolice. Z lastnim znanjem, razvojem in inovativnim pristopom  smo si ustvarili mrežo zanesljivih in najbolj kvalitetnih proizvajalcev iz Nemčije in Avstrije. Veliko število zadovoljnih strank že prevaža  tovor z našimi prikolicami po naših cestah, postanite to tudi vi.

Kontakt