O PODJETJU

O OFENTAU ustanovitev in vsakdanji pristop trgu – stranki

OFENTAU je v proizvodnji lastnih kovinskih avtomobilskih nadstreškov in teras prisoten od leta 2012. Podjetje je Ustanovil Franc Ofentavšek in ga vodi še danes. Veljamo za podjetje, ki od iskanja kupca do prodaje, načrtovanja, proizvodnje in montaže naredimo vse sami s svojimi sredstvi. V portfelj smo dodali l. 2017 tudi naše podjetje v Avstriji Ofentau GmbH. Naš cilj je izdelovanje izdelkov po meri in želji stranke, za kar smo tudi specialisti.

Avtomobilski nadstrešek in nadstrešek za teraso sta najbolj pomembna dela pri hiši.

Nadstrešek dopolnjuje hišo in naredi kompleten izgled. Slednje je zelo pomembno za kupca našega proizvoda. Predvsem je pomembno, da je nadstrešek stabilen in ustreza vsem statičnim normativom, pri čemer pa se ne sme pozabiti na estetski videz.. Prav tako je pomembna tudi odpornost na vse vremenske vplive (sneg, toča, dež, veter, vročina, mraz, sol, ipd.). Neprenehoma moramo delati inovacije v tehnološkem in dizajnerskem smislu v okviru zakonskih določil. Vsi detajli kot so kovinska konstrukcija, prašno barvanje, atika, vijaki, kapice, streha, strešni vijaki in komplet krovski detajli morajo biti izvedeni specialno rokodelsko. Vsak naš izdelek je tudi ročno izdelan po meri za znanega lastnika in ni serijski produkt.

OFENTAU – stabilno od znotraj in estetsko navzven – to simbolizira naša blagovna znamka.

Kot specialisti za nadstreške in terase smo postali poznani v Sloveniji, Avstriji, Hrvaški. Smo relativno mlado podjetje, ampak v tej visoko konkurenčni branži dosegamo dobre rezultate. Znani smo po kvalitetnih izdelkih, kateri so narejeni v dogovorjenih rokih. Skrbno izbiramo tudi naše dobavitelje. Vsi so stabilna podjetja in na trgu zbirajo izkušnje že več desetletij.

Stremimo k zadovoljstvu zaposlenih, kar je bistvo vsega. Naše visoko usposobljeno osebje uvršča OFENTAU v središče srednjeevropskih voditeljev v prodaji, projektiranju, proizvodnji in montaži kovinskih avtomobilskih nadstreškov in teras.

V podjetju OFENTAU je kakovost na prvem mestu.

Hvala da ste izbrali OFENTAU!

Vsem, ki ste se odločili za nakup izdelkov iz naše ponudbe nadstreškov, teras, hal in ostalih izdelkov, želimo čestitati in se vam iskreno zahvaliti. Veseli smo, da smo znali izpolniti vaša pričakovanja, kar je tudi naša naloga in poslanstvo.

Pomembno je tudi vaše mnenje:
– Kaj menite o naših izdelkih?
– Kako ocenjujete tehnične lastnosti izdelkov skupaj z obliko in uporabnostjo?
– Kakšno je vaše mnenje o izvedbi in montaži? 

Vaše povratne informacije so za nas in naše specialiste na posameznih področjih od prodaje do montaže pomembne zato, da lahko nenehno stremimo k tehnološkemu napredku, saj le tako lahko razvijemo nove produkte, ki bodo služili vašim potrebam. Zato vas naproščamo, da natančno izrazite kakšne so vaše želje, ko razmišljate o nakupu nadstreškov, teras in drugih produktov, ki jih ponujamo.

Vljudno vas prosimo, da nam vaša razmišljanja posredujete preko elektronskega naslova na: info@ofentau.si, nas pokličete na eno od naših telefonskih številk ali pa se oglasite na naši lokaciji.

Želimo si vas kot Ambasadorja naših produktov, to nam je v ponos in zadovoljstvo.

KONTAKT

T:040 213 413
T:051 244 336
E:info@ofentau.si

Franc Ofentavšek s.p.,
Šmiklavž 17,
3202 Ljubečna,
ID za DDV 88850323