AVTOMOBILSKI NADSTREŠEK Z LOPO

Nadstrešek je sestavljen iz dveh elementov, ki pa sta med seboj popolnoma integrirana – tako vizualno kot tudi funkcionalno.

NADSTREŠEK: Izbirate lahko med vsemi tremi izvedbami naših nadstreškov – KLASIK, EKSKLUZIV in ATIKA, oziroma lahko z našim projektantom izoblikujete nadstrešek popolnoma po vaših željah.

LOPA: Lopa predstavlja element, ki je lahko pod samim nadstreškom – integrirana vanj, ali pa je lahko postavljena pred, za, ali poleg nadstreška. Lopa nudi prostor, kjer lahko pospravite vaša orodja za vrt in dom, igrače vaših otrok, kolesa celotne družine, ali orodja in dodatno opremo za vaš osebni avtomobil.

Ker ima lopa lahko različne funkcije, oziroma je razlog za njeno uporabo odvisen od človeka do človeka, vam nudimo različne možnosti, in sicer:

MATERIAL: Material, ki se lahko uporabi za steno je lahko valovita pločevina ali pa izolacijski stenski panel (pri katerem lahko izbirate za varianto z vidnimi spoji (30 mm) ali pa nevidnimi spoji (40 mm).

OKNA: Okna nam izdelajo zunanji izvajalci pri čemer za zunanje izvajalce oziroma dobavitelje izbiramo vzpostavljena in zanesljiva podjetja z večletno tradicijo in potrebno certifikacijo.

VRATA: Vrata so izdelana po meri, pri čemer stranka izbira materiale in sistem. V kolikor izberete aluminijasta krilna vrata, izdelavo le-teh zaupamo zunanjemu izvajalcu, ki ima prav tako vso potrebno certifikacijo. Ponujamo tudi drsna vrata, katera izdelamo mi.

Poleg navedenega se lahko doda tudi dodatne ALUMINIJASTE LETVICE, ki nadstrešku nudijo dodatno zasebnost in zaščito pred vetrom in LED TRAKOVE za osvetlitev samega nadstreška in tudi znotraj lope.

  • Popolna integracija funkcionalnosti, varnosti in videza
  • Kakovostni materiali in izdelava
  • Prosta izbira nadstreška
  • Povečan zaščiten shrambni prostor, ki je že integriran
  • Estetska vključenost v celoten objekt

GALERIJA