OSTALI NADSTREŠKI

Poleg klasičnih nadstreškov, s stebri na obeh straneh, imamo v naši ponudbi tudi druge tipov nadstreškov. Posebna vrsta, ki jih ponujamo so KONZOLNI NADSTREŠKI

Konzolni nadstreški imajo stebre samo na eni strani, kar ima svoje prednosti in slabosti. Glavna prednost je predvsem lažje parkiranje, saj nas stebri vsaj na eni strani ne ovirajo. Svojim strankam vedno priporočamo, da se pred odločitvijo posvetujejo oziroma zaupajo želje in potrebe enemu izmed naših strokovnjakov.

Sicer pa so po svojih lastnostih (z izjemo nosilnostjo) konzolni nadstreški enaki vsem ostalim, ki jih ponujamo. Tudi te so namreč kombinacija vrhunske kvalitete in estetsko dovršenega videza.

Poleg že predstavljenih nadstreškov pa je naša proizvodnja popolnoma prilagodljiva. Tri značilnosti, ki odlikujejo naše nadstreške so namreč: kvaliteta, estetsko dovršen videz in IZDELAVA PO MERI. Z vsemi strankami zato predhodno naredimo razgovor, na katerem nam stranka zaupa svoje želje, mi pa si ogledamo teren, zmožnosti in predlagamo ustrezne rešitve. Strankam so zato na voljo različni nadstreški, od enokapnih do dvokapnih, podaljšanih čez celotno parkirišče, nadstreški za tovorna vozila, in podobno. Pred kratkim pa smo za stranko izdelali celo nadstrešek za zunanjo vadbo z integrirano lopo za vso športno opremo. 

  • Vroče cinkanje ali pa vroče cinkanje s prašnim barvanjem
  • Zelo lep izgled strehe
  • Alu obrobe, žleb, odtok, snegobran
  • Izbira kritin
  • Minimalni padec strehe

GALERIJA